Samen sterk

Om onze krachten te bundelen met onze gezondheids collega's kunt u via deze pagina eenvoudig de websites vinden en openen. 

header

Stop Kindermarketing

De Alliantie Stop kindermarketing ongezonde voeding is een breed samenwerkingsverband van wetenschappers en maatschappelijke, consumenten- en gezondheidsorganisaties, maar ook individuen. Wij bundelen onze krachten om kinderen te beschermen tegen marketing van voedingsmiddelen die geen positief effect hebben op de gezondheid. Ieder kind heeft het recht om op te groeien in een gezonde omgeving.

http://www.stopkindermarketing.nl/

potluck100

The Potluck Company

Traditionele biologische Italiaanse producten

http://potluck.eu/

 

lenkei

Dr. Gábor Lenkei

Kennis geeft keuzevrijheid

Sinds het begin van de 20e eeuw heeft de geneeskunde een betreurenswaardige ontwikkeling gekend.

Men begon de leerstof van de opleiding geneeskunde immers af te stemmen op de belangen en doelen van de geneesmiddelenindustrie.

Tegenwoordig worden dokters bijna volledig opgeleid in overeenstemming met de doelen en belangen van deze geneesmiddelenindustrie. Zo worden ze ook misleid. 

Die misleide dokters misleiden dan – ongewild – het grote publiek en hun patiënten. 
Ze dwingen de massa mensen om – zonder dat dat nodig is – gevaarlijke geneesmiddelen te nemen die schadelijk zijn voor hun gezondheid.

Onwetendheid is een val. 
Kennis geeft keuzevrijheid.

Ook u kan kennis opdoen!

Lenkei signature
Dr. Gábor Lenkei

http://www.lenkeiboeken.nl/

vaccinvrij100

Vaccin Vrij!

‘Vaccin Vrij!’ is enerzijds het ervaringsverhaal van een moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en anderzijds een gestructureerd overzicht van haar zoektocht naar wetenschappelijke onderbouwing van vaccinveiligheid. In dit e-boek vat de schrijfster duizenden uren onderzoek en persoonlijke ontwikkeling samen in vier hoofdstukken, die de lezer stap voor stap introduceren in een nieuw denken over vaccins, infectieziekten en gezondheid. Doorspekt met anekdotes en referenties naar wetenschappelijke artikelen wil het ouders inspireren en ondersteunen in het maken van een persoonlijke en bewuste vaccinatiekeuze.

http://www.vaccinvrij.nl/

stichting-gezondheid-nederland-logo100

Stichting Gezondheid

De stichting wil van alle gezondheidsthema’s waar voldoende vraag naar is een video maken, waarbij een zelfhulpprogramma de insteek is. De opbrengsten van de verkochte video’s worden weer gebruikt voor de productie van nieuwe en nóg betere video’s. Iedere video heeft als doel de consument op een kostenvriendelijke manier veel informatie te geven die helpt om van zijn of haar klachten af te komen of – nog beter – te voorkomen dat deze klachten zich aandienen.

http://stichtinggezondheid.nl/

logo-de-moestuin100

De Moestuin Utrecht

De Moestuin is een biologische tuinderij met zorg aan de oostkant van Utrecht. De Moestuin is in 2002 begonnen en bestaat uit een tuinderij met lunchcafé, moestuinwinkel, en een timmerwerkplaats. Hier bieden we maatwerk, sociale activering en reintegratie door middel van leer-werktrajecten voor mensen uit de psychiatrie en verslavingszorg. Naast de dagbesteding werken er veel vrijwilligers mee op de tuin.

Kom eens langs op De Moestuin, een bezoek is de moeite waard! Naast de prachtige tuin, staat er een antieke druivenkas, is er een kruidentuin, bijenstal en een grote kweekkas.

Voor de kinderen is er een speeltuin en dierenweide.

http://www.moestuinutrecht.nl/

stichtinggezondverstandavonden100

Stichting Gezond Verstand Avonden

De Stichting Gezond Verstand Avonden wil een vooraanstaande rol vervullen waar het gaat om verspreiden van informatie over het bereiken van een goede gezondheid, een gezonde economie, eerlijk en kwalitatief goed voedsel en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn, één en ander in de ruimste zin van het woord.

http://www.gezondverstandavonden.nl/

logosundancer100

Sundancer

Wij zijn Piet Kukler en Rineke van den Berg. Samen zijn we eigenaar van het mooie bedrijf Sundancer, waar ook De Kleine Alchemist, Complementair Therapeut en de Webwinkel onder vallen. Wij geloven niet alleen in een gezondere wereld we weten het zeker! Een goede gezondheid is voor iedereen te realiseren. Wij zetten ons in om u te helpen dit gezonde doel te realiseren. Bijna dag en nacht zijn wij bezig met gezondheid in de breedste zin van het woord. Ook komen we graag naar u toe! Rineke geeft lezingen door het hele land en samen staan we op Gezondheidsbeurzen evenementen met onze producten. In onze agenda kunt u er alles over lezen.

Natuurlijk kunt u een lezing, workshop of Checkup Experience bijwonen. Deze organiseren we meestal in Zwijndrecht en Driebergen, maar ook op regelmatig elders in het land. Komt u toch van ver naar ons bedrijf? Dan maken we graag een warme (biologische) maaltijd voor u klaar. Elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 hebben we in ons bedrijf een Vrijdagmiddag Inloopmiddag. U bent van harte uitgenodigd om een kopje kruidenthee met ons mee te drinken. Op vrijdagmiddag geven we gratis advies en kunt u ook door Rineke kort worden doorgetest op eventuele tekorten. U bent van harte uitgenodigd! We zien u graag stralend gezond!

http://www.sundancer.nl/

Frits100

Licht van Zelf… Frits van der Blom

Lezingen over gezondheid en ziekte
Met veel plezier geef ik tegenwoordig hier en daar lezingen over allerlei onderwerpen die verband houden met ziekte of beter gezegd: met gezondheid. Wanneer je eenmaal begrijpt wat gezondheid is, kun je kort zijn over ziektes: dat zijn slechts symptomen van onbalans. In ieder geval is het geen noodzakelijk kwaad zoals de officiele ziekteleer doet geloven.

http://www.lichtvanzelf.nl/

candida

Dr. Candida / Kaj de Vries

Candida het antwoord op chronische ziekten!

http://doktercandida.nl/

henkfransen100

Henk Fransen / Kanker / De zoektocht naar genezing

Middels deze website informeer ik je zo goed mogelijk over alternatieven bij kanker. Ik doe dat door deskundigen aan het woord te laten. Zij leggen in eenvoudige taal uit hoe diverse alternatieven kunnen bijdragen aan een mogelijk genezingsproces. Ik wens van harte dat je de antwoorden op je vragen op deze website vindt. Vriendelijke groet, Henk Fransen

https://www.henkfransen.nl/

Banner-website-IOH100

Jenaida van Wijk

De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiënten interesseren voor de zorg van het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte.

http://jenaidavanwijk.com/

Populair