Alternatief voor:

Alternatief voor

Gebruik 100% pure en natuurlijke Stevia als alternatief voor suiker, zoetjes, zoetstof sacharine of ondere zoetstoffen. Suiker is giftig. Aspartaam sloopt je zenuwstelsel.

Zout

Gebruik Keltisch Zeezout als alternatief voor zout. Keltisch zeezout bevat 10% minder natrium.  Een volwassen mens mag maar 1 theelepel zout per dag. Keltisch zeezout bevat veel goede mineralen en is door zijn winnings-methode vrij van vervuiling.

patat

Bak patat zo licht mogelijk en gebruik dikke patat i.p.v Franse frietjes. Des te bruiner de patat des te meer acrylamide. Vermijdt ook chips!

energie

In een banaan zit ongeveer 5 gram snelle suikers. In plaats van een energiedrankje kan je beter een banaan nemen, ook omdat een banaan voor 20% uit trage koolhydraten bestaat. Ideaal voor sporters, of als je een energieboost nodig hebt voor een paar uur. Ook goed voor kinderen. Bij voorkeur fairtrade of biologisch. Alle energiedrankjes zijn slecht voor je gezondheid.

chocolade

Als u chocolade neemt kunt u het beste pure chocolade nemen. Melkchocolade zit vol met cacaoboter en suiker. Witte chocolade is eigenlijk geen chocolade maar bijna alleen maar cacaoboter en suiker.

Populair