De epoxy deeltjes lekkende injectienaald onder het bekende vloerkleed geveegd

In maart 2015 uitgebreid op tv/radio, in de kranten, direct gevolgd door een tijdelijke vaccinatiestop bij de consultatiebureaus op last van de Inspectie in afwachting van de onderzoeksresultaten van het RIVM. 

De 'sussende' eindconclusie van de Inspectie naar het publiek toe (in nauwelijks 2 maanden tijd) werd door velen als een zorgwekkende, zoniet schokkende, koude douche ervaren. 'Het mogelijke gezondheidsrisico van injectienaalden van Terumo en andere fabrikanten is verwaarloosbaar', punt uit… En verder horen we er niets meer van, radiostilte alom. Zelfs onderzoeksjournalisten willen hun handen hier blijkbaar niet (meer) aan branden.

Een terugblik:

  •  In het programma Dossier EenVandaag, van 23 maart 2015, ging het over lijm lekkende injectienaalden van Terumo (+ vervolguitzendingen – google naar 'Dossier injectienaalden').
  •  In 1% van de onderzochte injectienaalden van Terumo is lijm gevonden (percentage dat volgens getuigenissen van klokkenluiders hoger uitvalt). Ook bij naalden van ANDERE fabrikanten is lijm aangetroffen, eveneens 1%.
  • Hoewel veel naalden geblokkeerd zijn van binnen door lijmresten of het feit dat er zelfs vloeibare lijm in is aangetoond, blijven ze in de handel.
  • Reactie naaldenfabrikant Terumo tijdens de EenVandaag uitzending: ‘Wij vinden dat er geen risico is voor de patiënt en daarom hebben wij klanten en onze notified body niet geïnformeerd.’
  • Epoxylijm bevat zeer schadelijke chemische stoffen. Volgens experts in de uitzending van EenVandaag is dat schadelijk en men weet niet exact wat er precies in het lichaam gebeurt als de lijm direct in de bloedbaan komt. 
  • De injectienaalden worden veel in het ziekenhuis gebruikt, maar ook toegepast in het rijksvaccinatieprogramma.
  • Ten overvloede even in gedachten houden dat dit een wereldwijd probleem blijkt te zijn, dus niét alleen in Nederland!
  • Binnen het Rijksvaccinatieprogramma worden per jaar 2,5 miljoen vaccinaties aan kinderen toegediend. 1% van 2,5 miljoen wil zeggen dat 25.000 naalden mogelijk lijmdeeltjes zouden kunnen lekken.

Conclusie: werd het probleem intussen opgelost? Een kort en bondig: NEE! Dit is maar een summier overzichtje van de complexe naaldensoap. Voor wie meer wil weten over de achtergronden van deze kwestie, is er veel info op het net te vinden.

Bekijk de documentaire's http://bestgezond.nl/index.php/inspiratie/documentaire-tv/

Door: © Ellen Vader / Vaccinvrij
Bronvermeldingen op verzoek beschikbaar: annabelle1946@hotmail.fr
Meer informatie over vaccineren: http://www.vaccinvrij.nl/
Voor actueel nieuws, discussies, vragen, documenten: 
https://www.facebook.com/groups/vaccinvrij/

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Dit artikel is 3226 keer gelezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair