Best gek hè, een kankerbehandeling krijgen en geen kanker hebben.

Miljoenen mensen krijgen onterecht een kankerbehandeling terwijl ze geen kanker hebben!

Een aanzienlijk aantal mensen, die behandelingen hebben ondergaan voor de diagnose kanker, (vooral borst- prostaat en darmkanker) hebben ‘de ziekte’ waarschijnlijk nooit gehad! Dit geeft een nieuw rapport aan dat is gemaakt in opdracht van het Amerikaanse National Cancer Institute (NCI).
Online is dit rapport gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association(JAMA). Dit instituut geeft aan dat deze verkeerde diagnose van kanker gezien wordt als de belangrijkste oorzaak van de ‘groeiende kanker epidemie’ en dat waarschijnlijk miljoenen mensen onterecht zijn behandeld voor kanker met chirurgie, bestraling en chemotherapie. In werkelijkheid hadden zij geen kanker!

Ductaal Carcinoom In Situ

Het rapport geeft aan dat de manieren waarop veel kankers zijn gediagnosticeerd niet kloppen. Gediagnosticeerde borstkanker bijvoorbeeld is vaak geen borstkanker maar een goedaardige aandoening, een ductaal carcinoom in situ (DCIS).
Er zijn echter talloze miljoenen vrouwen met DCIS waarbij een verkeerde diagnose is gesteld: het hebben van borstkanker. Vervolgens zijn zij behandeld (als kankerpatiënt). Deze behandelingen hebben vele nieuwe gezondheidsproblemen veroorzaakt waaronder kanker!

Prostaatkanker

Mannen met prostaatklachten (intra-epitheliale neoplasie (HGPIN), een soort premaligne voorloper van kanker, worden vaak behandeld alsof het daadwerkelijk kanker is!
"De oncologie in de Verenigde Staten heeft een grote behoefte aan een aantal hervormingen en initiatieven om het probleem van ‘overdiagnose en overbehandeling’ van kanker te veranderen. Dit zegt het National Cancer Institute. (Medscape.com).
"Misschien wel het meest belangrijke is; volgens de groep onderzoekers, dat een aantal premaligne aandoeningen, met inbegrip van ductaal carcinoma in situ en prostaat intra-epitheliale neoplasie, niet langer 'kanker' genoemd mogen worden."

Aangetoond wordt dat conventionele kankerbehandelingen een belangrijke oorzaak zijn van kanker!
Dit zijn schokkende woorden! Het NCI neigt nog naar de conventionele kankerdiagnoses en behandelingen, terwijl ondertussen is aangetoond dat deze behandelingen vaak een volledige mislukking zijn. Maar nog erger zijn de gevolgtrekkingen van dit onderzoek, dat waarschijnlijk miljoenen gezonde mensen een verkeerde diagnose kregen. Deze middelen zijn volgens dit onderzoek wel de oorzaak, dat bij velen van hen, zich uiteindelijk een ‘echte’ kanker heeft ontwikkeld, (ook door angst) met veel lijden en vaak de dood als gevolg.

Zo blijkt, dat het hele concept van "verkeerde of te vroege diagnose" fundamenteel goed fout zit, omdat de gebruikte diagnoses (methoden) geen of slecht onderscheid maken tussen goedaardige en kwaadaardige kankercellen. Dit betekent dat veel mensen die ten onrechte zijn gediagnosticeerd met kanker, door de medicatie en/of bestralingen juist kanker hebben ontwikkeld!

"Van tumoren (goedaardig) in een vroeg stadium, die meteen behandeld wordt door middel van chirurgie, chemotherapie en / of bestraling, is ondertussen bekend dat deze tumoren snel kwaadaardig worden door de conventionele behandeling , dit zegt Sayer Ji voor GreenMedInfo.com.

"Zo is ondertussen bekend dat bestralingen bij onrustige cellen in de borst bij vrouwen die gediagnosticeerd zijn als kanker, deze cellen zeer snel transformeren in zeer kwaadaardige kankercellen. Dit zegt het UCLA Jonnsson Comprehensive Cancer Center.

Kanker is een poging van het lichaam om te overleven, niet een externe aanval!

Volgens Ji is het onderliggende probleem dat het conventionele kankerbehandeling model, (ten onrechte) kanker beschouwt als een soort aanslag op het lichaam die agressief moet worden bestreden met ‘strenge’ zware behandelingen en/of verminkingen. Terwijl er steeds meer aanwijzingen zijn dat kanker juist een soort overleving mechanisme is van het lichaam.
Wanneer het lichaam voortdurend tekorten heeft aan voedingsstoffen (wat bij vele mensen steeds meer het geval is vanwege de slechte (magere) conditie van ons voedsel), zal dit lichaam als het wordt belast door straling, carcinogenen en andere gifstoffen uit de omgeving en in het voedsel, kanker ontwikkelen als reactie hierop!
"Ons hele wereldbeeld van kanker moet verschuiven van een ‘vijand’ die ons 'aanvalt', iets waartegen we oorlog moeten voeren, naar het bewustzijn dat ons lichaam iets doet om ons te beschermen.

Lees de artikelen goed door!!

http://bestgezond.nl/wp-content/uploads/2016/01/DCIS.pdf

http://www.nytimes.com/1

http://www.nytimes.com/2

http://www.greenmedinfo.com/blog/dark-side-breast-cancer-unawareness-month

http://www.greenmedinfo.com/blog/dark-side-breast-cancer-awareness-month-part-ii

http://jnci.oxfordjournals.org/content/100/4/228.long

http://energiekevrouwenacademie.nl/mammografie-weet-waar-je-aan-begint/

Vertaald en bewerkt door Monique Timmers.
Voor meer informatie:

http://jama.jamanetwork.com
Bron: Alignlife

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Dit artikel is 22975 keer gelezen!

Related Post

2 thoughts on “Best gek hè, een kankerbehandeling krijgen en geen kanker hebben.

 • pl@nemod.demon.nl'
  5 januari 2016 at 16:58
  Permalink

  Dit zou een heel belangrijk artikel kunnen zijn. Maar de bron ontbreekt. En dat is heel erg jammer. Zo kan niemand het oorspronkelijke artikel lezen. En ook niet de verwijzingen die opgenomen zijn in dat artikel. We roepen met z'n allen om meer transperantie. En wat doen we dan zelf? Juist precies het verkeerde. Met name bij facebook worden artikelen klakkeloos doorgestuurd en gedeeld. De uitwassen daarvan zijn schrikbarend. Hoe moeten we nu mensen helpen om wakker te worden en de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid te nemen als we zelf publiceren als zombies? Oh en de twee linkjes die wel gegeven worden zijn verwijzingen naar de algemene sites. Dan wordt er als bron Alignlife genoemd en daar kom ik op een website voor chiropractie! Foei Monique, doe het goed of doe het niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reactie: Best Gezond

  De onderzoeksresultaten zijn toegevoegd aan het artikel. Sommige onderzoeksresultaten zijn niet voor iedereen toegankelijk maar heb ze kunnen downloaden.

   

   

  Reply
  • pl@nemod.demon.nl'
   6 januari 2016 at 09:14
   Permalink

   En dank je voor het toevoegen van een bron.

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair