Henk Fransen – De arts van de toekomst

Henk Fransen

De afgelopen jaren gaf Henk Fransen lezingen op (inter)nationale congressen over preventie, gezondheid en kanker. Daarnaast gaf hij tientallen lezingen in het bedrijfsleven en verzorgde hij workshops, trainingen en bijscholingen voor zeer verschillende beroepsverenigingen.

In zijn lezing “De arts van de toekomst” vertelt Henk Fransen op indrukwekkende manier waar de mensheid mee bezig is, en op verkeerde manier met de gezondheid omgaat.

Bekijk hier de indrukwekkende videoboodschap van Henk Fransen

In "De zoektocht naar genezing" informeert Henk Fransen middels zijn website je zo goed mogelijk over alternatieven bij kanker. Hij doet dat door deskundigen aan het woord te laten. Zij leggen in eenvoudige taal uit hoe diverse alternatieven kunnen bijdragen aan een mogelijk genezingsproces.

"Ik wens van harte dat je de antwoorden op je vragen op deze website vindt. Vriendelijke groet, Henk Fransen"

Boeken

Diverse interessante boeken over inzichten van kanker zijn te bestellen op de website:

Door: Simon Koorengevel

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Dit artikel is 6799 keer gelezen!

2 thoughts on “Henk Fransen – De arts van de toekomst

  • jorg.veenendaal@casema.nl'
    3 januari 2016 at 23:08
    Permalink

    Hallo, ikheb een vraagje  ik bak 1 keer in de week pattat inderdaad olijfolie  ik maak verse friet dus gewoon van aardappelen  die bak ik voor op 150 graden  10 min en bak ik 3 min  af op 180 graden  is dit ook schadelijk  is het niet zo dat je gedachten krachten meer de oorzaak is van je gezondheid  en blokkade in je leven  of moet ik toch op een andere manier pattat gaan bakken  ik hoor graag van u  met vriendelijke groet Jorg Veenendaal 

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair