Extra informatie van Vaccin Vrij

Vaccineren? Eerst informeren!
 

Wereldwijd is het officiële beleid dat onze kinderen vaccins nodig hebben om gezond te blijven. Sinds ongeveer 60 jaar injecteren we onze baby's en jonge kinderen routinematig met vaccins en we nemen aan, dat wat we doen veilig is. 

Van vaccins weten we eigenlijk heel weinig. We zijn voor onze informatie afhankelijk van vaccinfabrikanten die voornamelijk onderzoek doen naar nieuwe vaccins. Zij brengen vrijwel alleen bijwerkingen op korte termijn in kaart. 

Onderzoek naar de lange termijn wordt te weinig, en niet serieus genoeg gedaan. De farmaceutische industrie is daarin ook niet echt geïnteresseerd en moedigt het niet aan. Wie negatieve onderzoeksgegevens over de veiligheid van vaccins publiceert, riskeert nogal eens zijn of haar carrière. Van de feitelijke bijwerkingen van vaccins wordt maar een fractie gerapporteerd, laat staan erkend. 

Voor ouders blijft het een moeilijke keuze. Gaat u gewoon het aangeboden programma volgen, of trekt u uw eigen plan voor uw kind? En in het laatste geval: welke vaccins laat u toe, en wanneer? De enige mogelijkheid is informatie inwinnen om daarna een individuele beslissing te kunnen nemen. 

Niemand kan beweren dat een ziekte meer complicaties geeft dan zijn vaccin. Bovendien zien we dat wat voor het ene kind onschadelijk is, voor een ander kind vergif kan betekenen. Een kinderziekte doormaken is niet fijn, maar een ziekte krijgen door een vaccin is minder prettig ('had ik het maar geweten…').

Kijk eens naar de ingrediënten van een vaccin. Wist je dat dergelijke stoffen in de pakweg 30 dosissen vaccins (tegen 12 verschillende ziektes) zitten, die baby's toegediend krijgen voor hun 12e maand? Nee? Hoe zouden we het moeten weten??? 

Wat zegt de overheid eigenlijk over het inspuiten van die giftige stoffen? Niets.. de overheid weigert ouders voor te lichten over de ingrediënten van vaccins of zegt sussend dat dit 'maar héél kleine hoeveelheden zijn'. Zij baseert haar beleid op het advies van de gezondheidsraad.

Wat zegt de gezondheidsraad over het inspuiten van giftige, chemische stoffen in baby's en jonge kinderen? Niets.. zij krijgt haar informatie van de fabrikant. 

ADVIES: lees je in, informeer je en neem pas dan een welbewuste beslissing over het wel of niet vaccineren van je kind…

Meer informatie over vaccineren: http://www.vaccinvrij.nl/
Voor actueel nieuws, discussies, vragen, documenten: https://www.facebook.com/groups/vaccinvrij/

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Dit artikel is 3733 keer gelezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair