Na zijn laatste vaccinatie had ik een kind met autisme en pdd nos

VaccinatieRaad in gesprek met…. Marie-Jose, 52, Nijmegen, moeder van Tim

Tim

Twee jaar geleden kreeg ik een griepprik en drie dagen later had ik een longontsteking.  Ik ben op internet gaan zoeken over vaccinatieschade en kwam ouders tegen die 100 procent hadden wat mijn kind is overkomen. Toen ging ik 1 bij 1 optellen. Je wordt opgevoed dat de arts alles beter weet maar nu ben ik wijzer.

Mijn zoon was tot 2, 3 jaar heel normaal, maar na zijn laatste vaccinatie had ik een kind met autisme en pdd nos. Dat was mijn eerste ervaring met inentingen. Hij heeft ook een verstandelijke beperking maar of hij dat daarvoor had is niet te bewijzen. Omdat ik tijdens mijn zwangerschap ziek was is er na de geboorte een scan gemaakt van Tim. De resultaten waren perfect, er was niets te vinden in de EEG’s. Na zijn laatste inenting maakte hij een verandering van 200% door. Ik wist toen niet wat ik nu weet. Ik dacht: mijn kind doet anders maar dit is vast een tijdelijke psychische reactie door het gedoe op het consultatiebureau. Hij is vast geschrokken dat hij zich nu zo terugtrekt. Ik heb vragen gesteld aan het consultatiebureau en de kinderarts maar die zeiden allemaal dat vaccins veilig zijn en dat er nooit iets is aangetoond.

In Nederland lopen we vijf jaar achter op Amerika. Daar is al lang bekend dat autisme veroorzaakt kan worden door inentingen, door het kwik en aluminium dat er in zit. Er zijn daar al ouders die schadevergoedingen hebben gekregen van grote farmaceutische bedrijven. Ik leef van een uitkering van 40-50 euro netto. Ik kan niet werken want mijn zoon heeft altijd iemand nodig. Hij is nu 14 en heeft een IQ van 64. Hij zit op een cluster 3 school. Toen hij 4 jaar was dachten ze dat hij ADHD had en is van zijn zesde tot zijn elfde in een instelling gestopt tegen mijn wil in en is daar nog meer achteruit gegaan. Vorige week is mijn zoon bewusteloos geraakt, we denken aan epilepsie.

Ik had hem een ander leven gegund, hij heeft één op één begeleiding nodig. Als hij 18 is wordt mijn uitkering gekort. Moet ik hem dan het huis uit zetten? Ik zie het bij veel mensen gebeuren, ik vind het vreselijk.

Hoe zijn jullie voorgelicht over vaccinaties?

Omdat ik ook mantelzorger ben voor mijn vader die hartproblemen heeft, neem ik elk jaar de griepprik. En elk jaar is het raak. Exact 3 dagen na de griepprik krijg ik een longontsteking. Dat is mij teveel toeval. Na afloop van de griepprik zeiden ze in het ziekenhuis; we gaan je afweercellen testen, maar daar lag het niet aan. Ik krijg geen voorlichting. Niemand kan mij verklaren waarom er aluminium, kwik, formaldehyde aan kinderen gegeven wordt, middelen die kanker veroorzaken.

Wat vind je van het burgerinitiatief om bijsluiters verplicht te stellen?

Dat had veel eerder moeten gebeuren, maar dan moeten ze wel eerlijk zijn. Het gaat farmaceutische bedrijven alleen om winst, genezen interesseert ze niet. Dan hadden ze allang tegengif voor mensen die schade en autisme hebben opgelopen door vaccins. Een deel is genetisch en erfelijk maar een deel ook door vaccinatie. Maar bewijs het maar eens. Ze hebben geld zat om een tegengif te vinden, maar je kunt ze niet dwingen. Deze bedrijven hebben zoveel geld dat je die met een paar moeders niet aan kan. Dus bewijs het maar eens. Als je bij de rechter komt ben je bankroet. In Amerika wordt een zaak al tien jaar gerekt zodat de kosten oplopen. Alleen de beroemde ouders die daar procederen kunnen het volhouden. Bedrijven moeten aansprakelijk gesteld worden voor de autisme  na inentingen. Er liggen rapporten bij huisartsen en consultatiebureaus dus het is allemaal aantoonbaar. Maar die verantwoordelijkheid nemen ze niet en de regering neemt die ook niet maar als de ouders er niet meer zijn? Door wie worden de kinderen dan opgevangen?

Heb je het burgerinitiatief al getekend?

Ja wat dacht jij. Ik doe alles wat ik kan, maar heb ook totaal geen vertrouwen. Wie zegt dat de bijsluiters eerlijk zijn? Ik kan me niet voorstellen dat ze nu opeens toegeven dat er gif in vaccins zitten. Waarom denk je dat we een autisme epidemie hebben op de wereld? Een op de vijftien kinderen is autist. Bij groepen mensen, zoals de Amish in Amerika, die niet laten vaccineren is het aantal autisten heel laag, één op de 20 duizend. Ik vind dat heel veelzeggend.

Wat zou je tegen ouders willen zeggen die nu hun zoektocht beginnen?

Kijk heel goed wat je zelf wil. Je loopt het risico dat je kind ziek wordt, maar wil je wat ons is overkomen? Ik zou mijn zoon nu nooit meer laten vaccineren. Ga eerst maar zoeken naar vaccinaties waar geen gif in zit, alleen maar werkzame stof. Dat is echt wel mogelijk. Er is geld zat. Ik ben niet tegen vaccinatie, maar die zooi die erbij zit maakt dat het deze problemen creëert. Haal die eruit en laat de werkzame stof erin en ga dan nog een keer naar de onderzoekstafel

Link: Vaccinatieraad

Link: Onderzoek Autisme door vaccinatieschade in 1996 aangetoond

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Dit artikel is 16940 keer gelezen!

6 thoughts on “Na zijn laatste vaccinatie had ik een kind met autisme en pdd nos

  • hejo2005@hotmail.com'
   5 januari 2016 at 12:48
   Permalink

   Nou de grote massa. De kudde tot inzicht te brengen 

   Reply
 • sjankroes59@hotmail.com'
  7 januari 2016 at 06:47
  Permalink

  Heb zelf nu 3 volwassen kinderen met autisme pdd nos en add en nld weet dat het door de inentingen komt maar iedereen ontkend het

  Ze hebben een pgb maar zelfs dat is een gevecht om het te houden want de gemeente moet bezuinigen

   

  Reply
 • miranvandiermen@hotmail.com'
  7 januari 2016 at 15:00
  Permalink

  Ik vind het zooo moeilijk om een keuze te maken wel of niet vaccineren. Mijn eerste twee kids zijn gevaccineerd en hebben goddank niks daaraan overgehouden. Mijn kleinste van 9 maanden ook maar over een paar maanden volgt de volgende vaccinatie tegen hersenvliesontsteking. Wat te doen? 

  Reply
 • hejo2005@hotmail.com'
  8 januari 2016 at 09:46
  Permalink

  Lees je in op een site als vaccinvrij.nl op facebook. Als je hoort en ziet in de media wat vaccinaties aanrichten, waarom twijfelen mensen dan nog vraag ik mij af. Twijfelen oké maar vaccineren zonder je erin verdiept te hebben vind ik niet oké.

   

  Reply
 • ronveringmeier@hotmail.com'
  8 januari 2016 at 20:58
  Permalink

  Ik zou alle ouders willen adviseren, mochten er zulke "plotselinge" gedrachtsverschijnselen bij hun kinderen opvallen. Neem contact op met bijvoorbeeld een bioresonantietherapeut of homeopaat. Met bijvoorbeeld bioresonantietherapie is het mogelijk om alle zware metalen die door inentingen zijn ingebracht en giftige milieustoffen weer uit het lichaam af te voeren. Ik heb al veel kinderen met ADD/ADHD, leer/concentratieproblemen en autisme met positief resultaat behandeld. Altijd door eerst de schadelijke metalen zoals bijv. formaldehyde, kwik, lood en aluminium uit te scheiden. Tevens door de diverse vitamine- en mineralen tekorten weer aan te vullen. Wil je het zonder therapeut doen? Er zijn een groot aantal voedingsmiddelen die een uitdrijvende werking van giftige stoffen hebben, waaronder bijvoorbeeld broccoli.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair