Wat wordt het? Kanker of hart- en vaatziekten?

Wie sterft er tegenwoordig nog een natuurlijke dood? Wordt het niet eens tijd dat wij mensen gaan inzien dat de weg die de mensheid is ingeslagen totaal fout is.

Hoe lekker het ook allemaal zal smaken, dat zal best. Ik heb het ook allemaal gedaan. Maar mijn ogen zijn geopend. Alle informatie voor een gezond leven is aanwezig. Alle informatie die nodig is om weer een natuurlijke dood te sterven is aanwezig. Maar waarom doen we er niks aan. Als het kalf verdronken is, dempt men de put. Is dit uw motto als u ziek geworden bent en dat u ineens aan alle strohalmen vastgrijpt om weer te genezen. Ik heb voor u een beter spreekwoord. Beter voorkomen dan genezen.

Vitamine

Alle verhalen over één stuks groenten en twee stuks fruit. U gelooft het helemaal, u smult deze teksten maar als ik u vertel dat er maar 1 mg vitamine C in een appel zit en 40mg in een sinasappel, hoeveel gaat u er eten op een dag om aan de juiste dosering te komen. En dan te bedenken dat een mens naar schatting 2000 mg per dag nodig heeft. Hoeveel appels ga je eten per dag. Die 2000 mg ga ik uitleggen voor de mensen die bewijs zoeken. Dieren, behalve primaten maken zelf vitamine C aan in de lever. Omgerekend naar menselijk gewicht maken dieren tussen de 1.000 en 20.000 mg per dag aan. Dr. Matthias Rath heeft een boek geschreven waarom dieren geen hartinfarct krijgen maar mensen wel. Voor meer informatie en bronnen lees de artikelen over hart- en vaatziekten op de website.

Chemisch voedsel

Wat zit er in uw eten? Corinne Gouget schreef het al in haar boekje. Het moet langer houdbaar zijn, het moet een mooiere kleur hebben, het moet een bepaalde smaak hebben maar over één ding wordt nooit nagedacht wat zijn de echte voedingsstoffen. Het E-nummer verhaal is zo lek als een mandje. U gaat daar als gewone burger nooit achter komen. E621 kan op wel 15 manieren opgeschreven worden op een etiket. En u maar de E-nummers afspeuren. De gemiddelde Nederlander eet chemische stoffen en misschien kan één bouillonblokje geen kwaad. Maar bijna alles dat u eet is chemisch bewerkt met additieven. Vraagt u zich nooit af heeft mijn lichaam dat nodig? Vraagt u zich nooit af wat heeft een lichaam wel nodig?

Bewust worden

Wat is bewust worden? Voor mij is het de volgende definitie als het om voeding gaat. Dat je weet wat je koopt, dat je weet wat je klaarmaakt en dat je weet wat je in je mond stopt. Een mens is onderdeel van de natuur. We zijn een bijzonder organisme en de natuur heeft van ons een bijzonder organisme gemaakt en dat werkt met water, zuurstof en voedingsstoffen. Ik hoop dat iedereen daar van bewust is.

Discipline

Het is heel makkelijk om te zeggen “ja je kan bijna niks anders meer eten” dat zijn de ongedisciplineerde luie mensen. Er is genoeg goede voeding beschikbaar, de supermarkten zijn al aan het veranderen maar het is nog niet voldoende. Alles wat je aanraakt in de supermarkt moet gezond zijn. We zijn gedisciplineerd om de huur te betalen, om naar ons werk te gaan, om te koken, om te slapen, om de auto te wassen, op te plassen en om de kinderen te leren wat goed is en kwaad. Maar ook hier ontbreekt de discipline om te verdiepen in voeding en de juiste voeding te kopen.

Voor wie is dit verhaal bedoeld

Mijn verhaal is niet gericht aan bedrijven die producten verkopen of maaltijden serveren. Nee het is aan u. De persoon die zijn spullen in de boodschappenkar gooit. Ik beloof u wat er gaat gebeuren als u andere spullen in uw kar wilt hebben, dan liggen ze er straks ook in de supermarkt. U bent degene die alles mag beslissen. Bij mij is het roer om, in mijn kar liggen gezonde producten. Verdiep u erin of kiest u nu alvast wat het later gaat worden kanker of hart- en vaatziekten. Het zijn de cijfers zoals we er nu voor staan.

Door: Simon Koorengevel

Bron: Google!!!

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Dit artikel is 2037 keer gelezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair