Welvaartziekten. Wat een bullshit woord is dit!

Als ik mij aan één woord kan ergeren is het wel dit woord "Welvaartziekten" Omdat we het zogenaamd zo goed hebben suggereert dit woord. Het tegendeel is waar! We hebben het juist slecht. We krijgen juist alle ziekten omdat we het juist zo slecht hebben. Welvaart is voor de bedrijven die ons die rommel verkopen! En ziek is wij die daar ziek van worden!

En waarom?

 • We krijgen geen voedingsstoffen binnen maar worden kunstmatig volgestopt met kunstmatig toegevoegde rommel.
 • De farmaceutische industrie doet er alles aan om ons ziek te houden met omgekochte mensen, bedrijven en overheden.
 • Er staat zoveel onjuist voedingsadvies op de officiële websites.
 • 95 procent van de mensen uit de westerse beschaving hebben scheve tanden en kaaklijnen als enige van alle 5400 zoogdieren door voedingstoffen gebrek.
 • Mensen willen wel gezond maar het wordt de massa zo moeilijk gemaakt om de juiste keuzes te maken.
 • Zoveel verkeerd en misleidend onderzoek wordt er gepresenteerd! De waarheid wordt vaak weggestopt!
 • Universiteiten leveren onvolledig onderzoek omdat juist belanghebbende bedrijven dit onderzoek betalen.
 • We worden dom gehouden en ziek! Ziek zijn levert geld op en gezond niet!

Lees de boeken eens van Kris Verburgh / Voedselzandloper. TIP!

En daarom.

En daarom wordt het tijd voor verandering! Denk aan onze kinderen en dat zij gezonder op kunnen groeien. Verandering begint bij jezelf. Bewustwordingsproces, we lezen het overal. Het is niks zweverigs. Dat je weet wat je koopt en dat je weet wat je klaar maakt, en weet wat je in je mond stopt.

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Dit artikel is 5241 keer gelezen!

One thought on “Welvaartziekten. Wat een bullshit woord is dit!

 • enenenis@hotmail.com'
  5 januari 2016 at 22:57
  Permalink

  Keusez maken kan je pas als je het inzicht daaromtrent hebt, daartoe moet je je verdiepen, lezen, leren en lèven dus, en ja, de massa leeft volgens het supermarktdieet, dus pak blik pot en zakvoer, fabrieksmatig bereidt en hùp, zo in de magnetron…

  En ja, die massa, die nog steeds niet wakker is, wordt 24/7 gehersenspoeld met het reclamebombardement, en de 24/7 hypnosemachine de TV, de PC, de TABLET, en je MOBIELTJE… lijkt `n beetje op `DEBIELTJE`… 

  En zèker, we zìjn een kudde schapen die naar believen door al die herders rondom die kudde geknipt, geschoren, uitgemolken en geslacht worden… tja, dat is al zo oud als de mensheid en daar zal het individu, degen die wàkker is geworden tenminste, zijn weg in moeten zien te vinden, van de R-overheid moet je het niet hebben, van je burgemeester niet, van de banken niet, van je buren niet…. we zitten allemaal op ons eigen eilandje en moeten zien te overleven, met de regels waar we ons aan moeten houden…. en onze eigen regels, we wòrden belazerd, maar dat had je al heel lang kunnen zien, en dus had je ook andere keuzes kunnen maken, voor zover mogelijk in dit systeem…

  De supermarkt verkoopt slechts voor de winst, niet voor jouw gezondheid, moet je zelf doen, de banken doen het ook voor de winst met hun kleine lettertjes en grote bekken… je huisarts zit vast aan Big Farma en natuurlijk de regering… pas dus op je telen en zorg dat je er niet in verzeild raakt, in dat zg zorgsysteem want dan ben je ( nog meer) aan de duivel overgeleverd.

  ZE … willen ons inderdaad dom houden, maar daar ben je zèlf bij, er ios een overvloed aan mogelijkheden om stapen te zetten die je een stik wijzer en dus gezonder over je lefenspad kunnen helpen, maar JIJ moet dat doen, niemand anders doet dat voor jou… dus geef de R-overheid & Co de schuld maar zit niet bij de pakken neer, en ja, we leven in luilekkerland, maar daar hoef je niet aan mee te doen… ken je het sprookje van Pinokkio… die op Temptation island met zn vriendjes voor alle verleidingen bezweek en in ezels veranderden…..?!? Pinokkio werd net op tijd gered door Japie Krekel… die hem wat vermanende maar wiojze woorden in het oor fluisterde….

  Ook wij moeten vermanend worden toegesproken, door anderen of door onszelf… wij moeten wijs worden, wijzer dan we daarvoor waren en dus andere wegen bewandelen, het heft in eigen hand nemen en zo goed mogelijk voor onszelf en onze geliefden zorgen, dat betekend dat je (alweer) keuzes moet maken, nee moet zeggen tegen dingen waar je aan gewend bent en die slecht voor je zijn…en ja zeggen tegen dingen die goed voor je zijn, lees leer en lèèf!

  Als je je leven lang gezond leeft heb je geen dokters en medicijnen nodig, in de meeste gevallen, ouderdomsziekten heten wel zo maar zijn dat niet, dat zijn degeneratieziekten…. aftakelingsziekten die de mens zichzelf aandoet door zijn leefstijl, dat pak blik pot en zak gedoe, die zooi vol E.nrs en suiker en vieze vetten en andere zooi waar je lichaam ziek van wordt en je aan allerlei kwalen gaat lijden… enz. enz.

  Ja, we leven in een rotwereld, maar toch zijn er (nog…) mogelijkheden om een gezonde leefstij; te volgen, doe dat en wees gelukkig in een wereld vol ellende. 

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair