Aspartaam de stille moordenaar

Er is een epidemie in Noord-Amerika aan de gang van Multiple Sclerose (MS) en Lupus. De meeste mensen begrijpen niet waarom deze epidemie er is, ze weten niet waarom deze ziekte zo floreert. Veel mensen vandaag de dag gebruiken kunstmatige zoetstoffen in hun thee of koffie. Zij doen dit omdat de advertenties vertellen dat suiker slecht is voor hun gezondheid. Absoluut waar!! Suiker is giftig. Als vervanger, en veel dodelijker is Aspertaam!! Het is de oorzaak van de epidemie. Aspartaam ​​is een uiterst giftige chemische stof, geproduceerd door Monsanto.

Aspartaam ​​is wereldwijd te vinden als suikervervanger in voeding, frisdranken, zoals Dieet Cola’s en andere dieetproducten. Het zit ook in kunstmatige zoetstoffen als suikervervanger. Aspartaam ​​wordt verkocht als dieetproduct, maar in feite leidt het tot gewichtstoename omdat je hunkert naar koolhydraten, en dat zijn ook suikers. Ook verandert deze stof de chemie van de hersenen. Dus een aanval op de hersenen. Het verandert het dopamine in de hersenen, en is bijzonder dodelijk voor iedereen met Parkinson. Aspartaam ​​is zeer giftig. In Aspartaam ​zit methylalcohol. Als het bij een temperatuur ​​boven 30 graden Celsius komt, wordt methylalcohol in aspartaam ​​omgezet in formaldehyde en vervolgens in mierenzuur, waardoor weer metabole acidose ontstaat. Formaldehyde is gegroepeerd in dezelfde klasse van gifstoffen als Cyanide en Arsenicum, en zijn zeer dodelijk giftige stoffen. Het enige verschil is dat Formaldehyde langzaam doodt. Mensen doden, gaat gepaard met allerlei neurologische problemen.

Er zijn 92 gedocumenteerde symptomen waarbij Aspartaam vergiftiging leidt tot coma en de dood. Het merendeel van deze symptomen zijn neurologisch, omdat Aspartaam ​​het zenuwstelsel vernietigt. Een van deze symptomen is Lupus, die bijna net zo ongebreideld als MS is geworden, vooral bij dieet cola drinkers. Wanneer iemand Lupus krijgt als gevolg van het gebruik van Aspartaam , weten ze meestal niet dat Aspartaam ​​de boosdoener is. Lupus wordt levensbedreigend bij verder gebruik van Aspartaam. Na het stoppen van de Aspartaam , zal de ernst van de Lupus afnemen. Er wordt aangenomen dat als je eenmaal Lupus hebt, dat je het voor de rest van je leven hebt, maar dat is niet zo. Lupus kan genezen worden bij een speciale behandeling.

Aspartaam ​​vergiftiging is vaak de diagnose MS. De methanol geeft een vergiftiging die MS nabootst. Mensen die MS gediagnosticeerd zijn terwijl ze het niet hebben. MS is geen doodvonnis wanneer methanol de vergiftiging is. Wanneer degenen die lijden aan Aspartaam ​​vergiftiging stoppen met het gebruiken van Aspartaam , zullen de meeste van de symptomen van MS verdwijnen. Er zijn veel gevallen bekend waarbij de diagnose is herroepen, en zelfs hun gehoor is teruggekeerd. Meer en meer mensen die zware cola light drinkers zijn, worden gediagnosticeerd met MS. Dit geldt ook voor andere ziekten. Als u gebruik maakt van Aspartaam ​​en u last heeft van de symptomen van fibromyalgie zoals krampen, pijnscheuten, gevoelloosheid in benen, krampen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn, depressie, angstaanvallen, onduidelijke spraak, wazig zicht of geheugenverlies , heb je waarschijnlijk geen fibromyalgie, maar heb je zeer waarschijnlijk Aspartaam ​​vergiftiging.

Op een conferentie van Amerikaanse College van Psychologen, gaven artsen toe niet te weten wat de oorzaak was van de epidemie MS en Lupus. Er wordt aangenomen dat de fenylalanine in de Aspartaam sneller epileptische aanvallen veroorzaakt en serotonine aanmaakt die manische depressie veroorzaakt, paniekaanvallen, woede en geweld. Volgens de Conferentie van de Amerikaanse College van Psychologen, "We hebben het over een plaag van neurologische ziekten veroorzaakt door dit dodelijke gif".

Aspartaam ​​is vooral dodelijk voor diabetici. Alle artsen weten wat methylalcohol zal doen met ​​diabetici. Er zijn veel gevallen bekend waarin artsen de diagnose retinopathie stellen terwijl het veroorzaakt wordt door Aspartaam . Aspartaam ​​houdt de bloedsuikerspiegel niet onder controle, waardoor veel patiënten in coma raken. Van de Diabetici die overstapten van saccharine naar aspartaam, zijn er veel van deze mensen in coma geraakt. Hun artsen konden de bloedsuikerspiegel niet onder controle krijgen. Patiënten lijden acuut geheugenverlies en uiteindelijk coma en de dood.

Twee prominente artsen, Dr. Blaylock en Dr. HJ Roberts, hebben een boek geschreven over Aspartaam ​​vergiftiging. Dr. Blaylock's boek is getiteld: "Excitotoxins: De smaak die dood". Dr. HJ Roberts, diabetes specialist en wereldwijd expert op Aspartaam ​​vergiftiging, heeft een boek getiteld "Verdediging tegen ziekte van Alzheimer" geschreven. Dr. Roberts besefte wat er gebeurde toen Aspartaam ​voor het eerst op de markt werd gebracht en gebruikt. Hij zei dat zijn diabetespatiënten die Aspartaam  ​​gebruikte geheugenverlies kregen, verwarring, en ernstige gezichtsverlies kregen". De methanol in Aspartaam ​​wordt omgezet in formaldehyde in het netvlies van het oog, en zorgt ervoor dat mensen blind worden. Geheugenverlies wijten aan het feit dat asparaginezuur en fenylalanine neurotoxisch zijn zonder andere aminozuren die in eiwitten zitten. Zo gaat het voorbij de bloed-hersenbarrière en verslechtert het de neuronen van de hersenen. Dr. Roberts vertelt hoe Aspartaam ​​vergiftiging de ziekte van Alzheimer verergerd. Vrouwen van 30 jaar en ouder hebben de ziekte van Alzheimer gekregen als gevolg van het gebruik van aspartaam. 

Aspartaamvergiftiging is deels ook de oorzaak van het mysterie van de Desert Storm gezondheidsproblemen (Golfoorlog Syndroom). De brandende tong en andere problemen besproken in meer dan 60 gevallen direct gerelateerd aan de consumptie van een Aspartaam ​​product. Enkele duizenden pallets van light frisdranken werden verscheept naar de Desert Storm troepen. Deze dieet drankjes stonden op pallets in de Arabische zon voor weken bij temperaturen van 48 graden C. waardoor methylalcohol ontstond. De mannen en vrouwen die er werkten dronken het de hele dag door, en hun symptomen zijn identiek aan Aspartaam ​​vergiftiging. Volgens Dr. Roberts, een ander ernstig probleem is dat de consumptie van Aspartaam ​​tijdens de zwangerschap dat kan leiden tot aangeboren afwijkingen. De Aspartaam ​​tast het zenuwstelsel aan van het ongeboren kind waardoor het niet goed kan ontwikkelen.

Van Aspartaam ​​is ook aangetoond dat leidt tot kanker. In laboratoriumtests op Aspartaam , werd Aspartaam aan dieren gegeven waarbij ​​hersentumoren ontstonden. De fenylalanine veranderd in DXP, dat hersentumoren veroorzaakt.

Congressionele hoorzittingen werden gehouden toen Aspartaam ​​oorspronkelijk werd goedgekeurd voor gebruik in 100 verschillende producten. Sinds dit eerste gehoor, zijn er nog twee hoorzittingen geweest om te proberen om dit product te verbieden. De farmaceutische en chemische lobbies van Monsanto hebben teveel macht. Deze lijst van 100 is nu uitgebreid naar meer dan 5000 producten waarin Aspartaam zit, en het patent is inmiddels verlopen. Ook Aspartaam ​​is nu beschikbaar in meer dan 90 landen over de hele wereld. Er is een beetje hoop. Stevia, een zoete kruid dat helpt bij het metabolisme van suiker, blijkt ideaal te zijn voor diabetici, en is nu goedgekeurd als voedingssupplement door de F.D.A.  De F.D.A. had deze zoete stof jaren verboden vanwege hun loyaliteit aan Monsanto. Monsanto financiert o.a. de American Diabetes Association, de American Dietetic Association, het Congres, en de conferentie van de American College of Physicians. Ze hebben de contacten en de kracht om hun producten op de markt brengen. Jongeren drinken veel dieet cola, daarom ze zijn het meest kwetsbaar voor Aspartaam ​​vergiftiging. Waarschuw mensen over de gevaren met zoetstoffen en Aspartaam. Producten waar "Sugar Free" op het etiket staat, weet je dat het aspartaam ​​bevat.

Bron: Ron Harder, Nutritional Health Consultant, Iridologist, en auteur van "Hoe kanker natuurlijk verslaan zonder chemo, bestraling of een operatie".

Onderstaand is de link naar het originele artikel:

http://www.healthy-holistic-living.com/aspartame-poison.html

Extra ondersteunende informatie:

http://americannutritionassociation.org/newsletter/review-excitotoxins-taste-kills

http://suewidemark.com/roberts.htm

http://healthread.net/aspartame.htm

http://suewidemark.com/blaylock.htm

Hier nog een film over Dr. Blaylock

En Dr. HJ Roberts legt nog eens uit wat Aspartaam is

 

Dit artikel is 83079 keer gelezen!

One thought on “Aspartaam de stille moordenaar

  • X@hotail.com'
    18 augustus 2017 at 18:04
    Permalink

    Het rare is er wordt gezegd dat james schlatter het middel heeft uitgevonden met een vaag verhaal op wikipedia wat ik niet echt vertrouw. Het zou namelijk volgens hun moeten zijn dat hij een medicijn probeerde uit te vinden tegen maagzweren totdat hij aan zijn vinger likte om een bladzijde om te slaan en die zoet was voìla, maar dat geloof ik NIET als je op de naam james schlatter zoekt op wikipedia Niks helemal Niks raar toch? of zal dit slechtaflopende sprookje dan toch verzonnen zijn? Of is de dader Monsanto die dit allemaal te logisch verhaal uit zijn duim gezogen heeft en een naam heeft verzonnen want ook op google hoe ver je ook zoekt je vind niks wat ik wel vond is een bewijs dat monsanto het had overgenomen van james oftewel van zichzelf en later verder verkocht weer aan zichzelf men denkt dat het is verkocht nou en of is het verkocht aan hunzelf opnieuw net als die vorige keren. ik weet niet wat ze willen de menigte vergiftigen of wat dan ook maar dit moet tot de bodem uitgezocht worden of betaalt monsanto mensen om te zwijgen en goed te spreken over hun giftig goedje

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Populair